Identifica intoleranta la Histamina

Diagnosticul intolerantei la histamina este deseori dificil

Intoleranta la histamina este deseori dificil de evidentiat datorita spectrului variat si polimorf de simptome. Medicul dumneavoastra curant poate identifica simptome si suferinte distinctive care apar dupa consumul de alimente bogate in histamina.

Cum se diagnosticheaza intoleranta la histamina?Diagnosticul este deseori dificil

De asemenea o dieta alimentara saraca in histamina va poate releva daca este vorba despre intoleranta la histamina sau cauza simptomelor dumneavoastra este alta si necesita investigatii suplimentare. Dieta trebuie recomandata de un medic alergolog, de un medic specializat in variate tipuri de intolerante alimentare sau de un dietetician autorizat.

In eventualitatea unei intolerante la histamina, in perioada de dieta simptomele trebuie sa cedeze rapid.

Recent a devenit disponibil un supliment alimentar care contine DiAnimOxidaza – enzima responsabila de degradarea histaminei – care trebuie administrat inainte de mese. Daca simptomele obisnuite nu mai apar, atunci putem afirma ca avem de a face cu un sindrom de intoleranta la histamina.

Intre timp, poti completa chiar aici pe site doua teste care sa te ajute sa iti dai seama daca este vorba despre intoleranta la histamina sau despre intoleranta alimentara de alta natura.