Termeni si conditii

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a personalului medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala , adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile legate de acest produs au fost avizate ca supliment alimentar la Institutul de Bioresurse Alimentare cu numar APP AA/5804/16/07/2012 si nu au intentia de a diagnostica sau preveni nici o boala.

Acest site este intretinut si administrat de BIOSCIENCE SOLUTION SRL.Proprietarul site-ului este BIOSCIENCE SOLUTION SRL

BIOSCIENCE SOLUTION SRL are sediul in Str. Iuliu Maniu, Nr. 47, Et. 1, Cam. 106, C.P. 500091, Brasov, Jud.Brasov, este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J8/1689/2015, codul fiscal este RO 35120336 si are contul IBAN RO38INGB0000999905334063 deschis la Banca ING BANK NV.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
BIOSCIENCE SOLUTION SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru neplacerile aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate ale produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala si de marca.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”. Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta/curier la adresa: Fundatura Harmanului nr.2, Brasov, Jud. Brasov. Aveti de asemenea obligatia de a contacta telefonic furnizorul si de a-l instiinta de notificare. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura.

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. BIOSCIENCE SOLUTION SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

Orice conflict aparut intre BIOSCIENCE SOLUTION SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, BIOSCIENCE SOLUTION SRL cu sediul in Str. Iuliu Maniu, Nr. 47, Et. 1,Cam. 106, C.P. 500091, Brasov, Jud.Brasov, numar de ordine in Registrul Comertului J8/1689/2015, Cod unic de identificare RO 35120336, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul daosin.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii S.C. Daosin S.R.L si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. BIOSCIENCE SOLUTION SRL S.R.L . este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de BIOSCIENCE SOLUTION SRL , efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea BIOSCIENCE SOLUTION SRL .

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre BIOSCIENCE SOLUTION SRL . si nu vor fi dezvaluite tertilor. BIOSCIENCE SOLUTION SRL. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de comanda.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: – dreptul la informare (art. 12) – dreptul de acces la date cu caracter personal (art. 13); – dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14); – dreptul de opozitie (art. 15); – dreptul de a fi supus unei decizii individuale (art. 17); – dreptul de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daosin SRL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa:BIOSCIENCE SOLUTION SRL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 47, Et. 1,Cam. 106, C.P. 500091, Brasov, Jud.Brasov sau pe adresa de e-mail: office@daosin.ro